Connect with us

Sacharidy

Extrifit Rice Oat Mash 900g Coconut z lékárny Benu.cz

Published

on

Extrifit Rice Oat Mash 900g Coconut

Extrifit Rice Oat Mash 900g Coconut od výrobce Extrifit je k dostání za cenu 339 Kč. Přejít do obchodu.

Extrifit přichází s úplně novou řadou produktů. Jedná se o speciální produkty určené pro přípravu dokonale chutných a zároveň výživově super hodnotných jídel, jejichž receptury jsou sestaveny i pro ty nejnáročnější sportovce. Jednou z těchto novinek je i produkt Rice & Oat Mash s příchutí kokosu, určený k přípravě rýžovo-ovesné kaše s lehkou nadýchanou konzistencí a svěží chutí.Základem produktu je 100% rýže ve formě snadno rozpustných rýžových vloček, která tvoří 80 % zdrojů komplexních sacharidů výrobku Rice & Oat Mash. Dalších 15 % komplexních sacharidů produktu tvoří ovesné vločky a 5 % pšeničné vločky. Kaše je doplněna i o prebiotickou vlákninu inulin z kořene čekanky. Přímo fantastickou chuť a také vzhled dávají rýžové kaši veliké kusy lyofilizovaného ovoce a také vysokojakostní čokoláda s absolutním minimem cukru.Rice & Oat Mash je naprosto ideálním zdrojem komplexních sacharidů. Slouží k okamžité přípravě vynikající svačiny se skvělou výživovou hodnotou. Kaši si můžete vzít díky balení v jednorázových 50g sáčcích kamkoliv s sebou a je připravena během chvíle. Dobře tak poslouží jako rychlá a snadná svačina všem, komu záleží na kvalitní sportovní stravě, a to nejen fitness nadšencům, ale také všem sportovcům sportovních disciplín, silových, rychlostních i vytrvalostních!Rýže je absolutní král mezi zdroji komplexních sacharidů. Má výtečnou chuť, snadnou přípravu a neobsahuje žádný jednoduchý cukr. Je prostě ideální volbou jako nejvhodnější zdroj pozvolné energie.Co takhle rýže, která je hotová za 1 minutu a bez vaření? Rýže, která má naprosto shodné nutriční hodnoty jako rýže, které vaříte kila týdně a musíte stále umývat nádobí, pořád mít u sebe rýžovar nebo sporák a kastrol? Rýže s vynikající chutí, nachystaná v jednorázové dávce v sáčku?žádné vařenívše za studenapříprava trvá 1 minutukomplex polysacharidů: 80 % rýže, 15 % ovesných a 5 % pšeničných vločeklyofilizované ovoce, kokos, čokoláda – vše v masivním množstvívláknina z kořene čekankyBalení obsahuje 900 g.

Kolik je poštovné? Objednávku si můžete poslat na některou z 268mi kamenných lékáren a potom je doprava zdarma. Jaké jsou další možnosti?:

  • PPL: Přepravné 79,- Kč, dobírkovné 39,-Kč, PPL ParcelShop 55 Kč
  • Zásilkovna: 49,- Kč, dobírkovné 39,- Kč
  • GLS: Přepravné 99,- Kč, dobírkovné 39,-Kč

Při objednávce na 999 Kč je doprava PPL, Zásilkovnou nebo Českou poštou zdarma. Minimální výše objednávky je 100 Kč. Objednejte si Extrifit Rice Oat Mash 900g Coconut výhodně na internetu v obchodě Benu.cz dnes a ušetřete.

 

PŘEJÍT DO OBCHODU

Pomohl vám článek? Hodnoťte jej:
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Sacharidy

Penco Junior after Sport shake čokoláda 1500g z lékárny Benu.cz

Published

on

By

Penco Junior after Sport shake čokoláda 1500g

Penco Junior after Sport shake čokoláda 1500g od výrobce PENCO S.R.O. je k dostání za cenu 659 Kč. Přejít do obchodu.

Penco Junior after Sport shake čokoláda je doplněk stravy. Jedinečný představitel regeneračního koktejlu pro sportující děti od 6 let. Nyní s vyšším obsahem bílkovin, vápníku, vitamínu D a navíc se železem v organické formě a beta-glukany. Vhodný pro mladé sportovce ihned po výkonu a ideální jako druhá večeře nebo pro děti, které nerady snídají.Penco Junior after Sport Shake je práškový koncentrát pro přípravu Gaineru s 30% obsahem kvalitních živočišných bílkovin z mléka a CFM syrovátkového koncentrátu s vysokou biologickou hodnotou (BV) a vyváženým poměrem esenciálních aminokyselin. Zdrojem energie pro svalovou práci jsou jak jednoduché rychle využitelné cukry, tak i komplexní sacharidy z celozrnné rýže, které mladého sportovce zasytí.Penco Junior after Sport Shake navíc obsahuje Goldcell beta-glucan a vitamíny C, B6, B12 a D a je také obohacen železem v organické dobře využitelné formě.Receptura byla navržena tak, aby pomáhala vytvářet optimální podmínky pro budování zdravé svalové hmoty mladého sportovce a udržení optimální tělesné hmotnosti v návaznosti na náročný trénink. Koktejl Penco Junior after Sport Shake se doporučuje jako vhodná součást regenerace (zotavení ) po výkonu pro děti a juniory nebo pro děti, které trpí podváhou jako druhou večeři. Velmi chutný koktejl Penco Junior after Sport Shake může sloužit i jako náhrada snídaně pokud vaše dítě nerado snídá nebo jako rychlá, ale nutričně vyvážená svačina v případě časově náročného dne. Hlavní výhody produktu: 30% kvalitních bílkovin pro podporu růstu svalové hmotyKomplexní sacharidy z mleté celozrnné instantní rýže12 vitamínů a lecithinGoldcell Beta-GlucanObsahuje vitamin E, K1, D, B1, B2, B6, B12, C, Kyselinu listovou, Kyselinu pantothenovou, Niacin, Biotin, Sodík, Draslík, Vápník, Hořčík, Fosfor a Železo.Balení obsahuje 1500 g.

Kolik je poštovné? Objednávku si můžete poslat na některou z 268mi kamenných lékáren a potom je doprava zdarma. Jaké jsou další možnosti?:

  • PPL: Přepravné 79,- Kč, dobírkovné 39,-Kč, PPL ParcelShop 55 Kč
  • Zásilkovna: 49,- Kč, dobírkovné 39,- Kč
  • GLS: Přepravné 99,- Kč, dobírkovné 39,-Kč

Při objednávce na 999 Kč je doprava PPL, Zásilkovnou nebo Českou poštou zdarma. Minimální výše objednávky je 100 Kč. Objednejte si Penco Junior after Sport shake čokoláda 1500g výhodně na internetu v obchodě Benu.cz dnes a ušetřete.

 

PŘEJÍT DO OBCHODU

4.4/5 - (24 votes)
Continue Reading

Nové články

Copyright © 2024 ZdravaVyziva.net