Connect with us

Dárkové koše s drogerií

Hydrophil 2x Eukalyptová zubní pasta + Bambusový kartáček ZDARMA z Econea.cz

Published

on

Hydrophil 2x Eukalyptová zubní pasta + Bambusový kartáček ZDARMA


CHCI TO


Pozor! Máme pro vás časově omezenou nabídku v péči o zuby. Koupí dvou eukalyptových zubních past dostanete oblíbený bambusový zubní kartáček se střední tvrdostí štětinek zdarma!
Zubní pasta bez fluoridu s certifikátem přírodní kosmetiky NCS udrží svěží dech díky eukalyptu, hřebíčku a anýzu. Kompozice aktivních ingrediencí posílí zubní sklovinu, chrání dásně a celkové zdraví ústní dutiny. Kartáček je vyroben ze 100% obnovitelných zdrojů. Jeho tělo je z bambusu a středně měkké štětinky z ricinového oleje. Domů vám samozřejmě dorazí v ekologické a recyklované papírové krabičce.

Za značkou Hydrophil stojí partička tří kamarádů z Hamburku. Kluci měli nejprve blog – blog o vodě, protože bez vody není život a je třeba se o ni starat. A mluvit o tom, že je třeba se o ni starat!  V létě 2013 během cyklovýletu začali ti tři vymýšlet, jak by se dalo a zda by se dalo vyvíjet produkty, které budou nejen veganské, ale také ideálně 100% šetrné k vodě.

Složení:

  • Zubní pasta: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Erythritol, Kaolin, Disodium Cocoyl Glutamate, Aroma, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Eugenol, Cyanocobalamin, (Vit. B12 0,01%)
  • Cena tohoto produktu je 286 Kč. K zakoupení je v obchodě Econea.cz. Pokud si vyberete věci za 1800 Kč a více, máte dopravu jen za 20 Kč.

    CHCI TO

    4.4/5 - (24 votes)
    Continue Reading
    Click to comment

    Leave a Reply

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Nové články

    Copyright © 2024 ZdravaVyziva.net